30 Aralık 2011 Cuma

Varyap Kalitesini VARYAP PLAZA ile Pendik’e taşıyor Lansman Fiyatları İle

Varyap Kalitesini VARYAP PLAZA ile Pendik’e taşıyor Lansman Fiyatları İle Varyap Kalitesini VARYAP PLAZA ile Pendik’e taşıyor Lansman Fiyatları İle


Varyap Kalitesini VARYAP PLAZA ile Pendik’e taşıyor. Varyap 100 milyon liralık yatırımla Varyap Plaza Pendik ’in çehresini değiştiriyor.
Varyap ’ın en yeni projesi Pendik'te tipi ofis talebini karşılamak amacıyla projelendirdiği Varyap Plaza, 44 bin metrekare arsa içinde yapılacak olan. VARYAP PLAZA ’da 49 metrekare ile bin 590 metrekare seçenekleri ile


Varyap İmzası taşıyan Pendik VARYAP PLAZA ’da ofislerin metrekare fiyatı bin 950 TL ile bin 500 TL Arasında Lansman Fiyatları ile satışları başladı,
Varyap Plaza, tersanenin arkasında E-5'e yakın bir lokasyonda konumlanıyor. Doktor, avukat ve bankacıların ilgi göstermesi beklenen VARYAP PLAZA ’da proje İngiliz yeşil bina değerlendirme sistemi BREEM sertifika standartlarına uygun olarak inşa edilecek. Varyap Plaza BREEM kaspamında; bina yönetimi, sağlık, enerji, ulaşım, su, malzeme, atıklar, arazi kullanımı, ekoloji gibi kritler doğrultusunda çevreye uyumlu olarak tasarlandı.


Varyap Kalitesi ile, İş yaşamının kalite standartları Varyap Plaza ile yükseliyor...

Özellikle son 10 yıl içinde sanayi alanında büyük atılımların gerçekleştiği Pendik, gerek ulaşım olanakları, gerekse çalışan nüfus itibariyle İstanbul’un en önemli iş merkezlerinden biri olmaya aday bir bölge.
Kara, deniz, hava ve demiryolu ulaşımı ile dünyaya açılan, her gün gelişen iş ve sanayi olanaklarıyla yıldızı parlayan Pendik’te Varyap Plaza, her tür ofis ve iş yeri ihtiyacına cevap veren 49 m2 den 3590 m2’ye kadar değişen büyüklüklerde 123 iş yeri ile sizleri bekliyor.
Varyap Kalitesi ile, Dünyaya açılan bir iş merkezi...
Pendik, Tuzla Tersaneleri, Gebze-Harem Karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Haydarpaşa-Tuzla Trenyolu gibi ulaşım olanaklarının merkezinde, ticari açıdan eşsiz bir noktada yer alıyor.


Türkiye’de ve dünyada ticaretin stratejik noktalarından biri olan Pendik, bölgenin en prestijli projelerinden Pendik Varyap Plaza ile gelişiyor ve hak ettiği değere kavuşuyor.
Restoranları, gıda ve yapı marketleri ile hayatı kolaylaştıran, profesyonel işletme sistemi ile tipi ofis kavramını bölgeye ilk defa getiren Varyap Plaza iş yaşamına yeni, kalite standartlarını yükselten bir bakış açısı getiriyor.

İstanbul’un yükselen değeri Pendik Varyap Plaza, hem iş yaşamı hem de yatırım için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.
Varyap Plaza, Anadolu Yakası'nda iş hayatının en canlı olduğu bölgelerden Pendik'te, Gebze Sanayi Bölgesi ve Bankalar Operasyon Merkezleri ile iç içe bir konuma sahiptir.

Varyap Plaza, Tuzla Tersaneleri'nin hemen arkasında, E-5 karayoluna direkt giriş çıkışı olan, Sabiha Göçen Havalanı'na 10 km uzaklıkta, yeni kurulacak yat tersanelerine ve Pendik Marina'ya km mesafede yer almaktadır.


Varyap Plaza, Satış Ofisi
Barış Caddesi
Esenyalı mahallesi Uygar sokak
PENDİK/İSTANBUL
Tel: 444 54 56 Emlakprojehaber.com

Varyap Kalitesini VARYAP PLAZA ile Pendik’e taşıyor Lansman Fiyatları İle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.