17 Aralık 2011 Cumartesi

TOKİ'den Trakya da GAZETİCİLERE KONUT

TOKİ'den Trakya da GAZETİCİLERE KONUT Trakya Gazeteciler Derneği ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında dernek üyelerine kurasız konut sağlanması konusunda protokol imzalandığı bildirildi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Lütfü Karakaş, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ ile uzun süreden beri yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti.

Dernek üyelerine kurasız konut sağlanması konusunda TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut ile protokol imzaladıklarını vurgulayan Karakaş, bu protokolle, Edirne'de Fırınlar Sırtında yapılan konutlardan 25 dairenin üyelerine tahsis edildiğini ifade etti.
Konutların her türlü altyapısının TOKİ tarafından tamamlanacağını ve tesliminden sonra aidat ödemelerinin başlayacağını ifade eden Karakaş, ''Protokole göre, dernek üyeleri bin lira peşin vererek aylık ise 188 lira ile 288 lira arasında taksit ödeyerek konut sahibi olabilecekler. TOKİ konutlarından yararlanmak isteyen meslektaşlarımız, son taleplerini 31 Aralık tarihine kadar taleplerini yenilemeleri gerekmektedir. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme derneğin resmi İnternet sitesi www.trakyagazeteciler.com adresinde yer almaktadır'' dedi.

TOKİ'den Trakya da GAZETİCİLERE KONUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.