8 Aralık 2011 Perşembe

Eroğlu'ndan yeni bir seçenek: İstanbul Lounge 2 Halkalı Projesi

Eroğlu'ndan yeni bir seçenek: İstanbul Lounge 2 Halkalı ProjesiEroğlu'ndan yeni bir seçenek: İstanbul Lounge Halkalı Projesi
Eroğlu Yapı projelerinden halkalı İstanbul Lounge 2'de 2+1 daireler 192 bin TL den başlayan fiyatlarla Bir dediğinizi iki ettik: İstanbul Lounge 2
Herkes ister bazıları sahip olur...
Daha fazla insan, İstanbul lounge Kriterleri ile ev sahibi olsun diye Eroğlu'ndan yeni bir seçenek: İstanbul Lounge 2
Istanbul Lounge 2, yoğun ilgi gören İstanbul Lounge'un ardından gelen istekler göz önünde bulundurularak tasarlandı. Sizin dilekleriniz yeni bir seçenek doğurdu.
İstanbul Lounge 2, yine geleceğin yükselen yaşam merkezi Halkalı'da, fakat farklı bir konumda farklı süprizlerle sizi bekliyor.
Belki seçmekte zorlanacaksınız; ama içiniz rahat olacak. En önemlisi daha fazla insan İstanbul Lounge'lı olacak. İstanbul lounge Kriterleri ile gayrimenkul sektöründe standartları yeniden tanımlayan Eroğlu, beklediklerinizi sunmaya devam edecek.
Istanbul Lounge 2, 605 farklı yaşam seçeneğiyle sizi başarılı işler arasında yapacağınız keyifli bir seçime davet ediyor.
Ana ulaşım arterlerine yakın bir mesafede konumlandırılan İstanbul Lounge projesi 42 bin 878 metrekare arsa içinde yapılan İstanbul Lounge projesinde Toplam 605 daire bulunan İstanbul Lounge projesinde daire metrekareleri 39 ile 259 metrekare arasında Stüdyo, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 olarak konut tipi yer bulunan İstanbul Lounge projesinde stüdyo dairelerin tamamı satıldı.

Mart 2013'te teslim edilecek İstanbul Lounge projesinde sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, yürüyüş alanları, koşu alanları, mini futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk klübü, çocuk havuzu, çocuk parkı, dev satranç, hobi alanları ve ticari merkez bulunuyor. İstanbul Lounge İletişim
444 37 97

Eroğlu'ndan yeni bir seçenek: İstanbul Lounge 2 Halkalı Projesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.