4 Aralık 2011 Pazar

Elit Grand Palas, Bir tutkudur görkemli saraylarda yaşama isteği

Elit Grand Palas, Bir tutkudur görkemli saraylarda yaşama isteğiElit Grand Palas, Bir tutkudur görkemli saraylarda yaşama isteği

Delmar Yapı’nın Kurtköy'de yapımına başladığı Elit Grand Palas projesi hızla yükeseliyor. Elit Grand Palas'ta Daireler 148 bin TL den Başlayan Fiyatlarla, 30 ay Sıfır faizle projede daireler Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlanan, Elit Grand Palas

“Tutkuların Gerçeğe Dönüştüğü Yer!” Bir tutkudur görkemli saraylarda yaşama isteği. Ne zaman Dolmabahçe Sarayı’nı görsek, ne zaman bir fasıl çalınsa, ya da ne zaman Topkapı Sarayı’nın önünden geçsek, hep bir parçamızın oraya ait olduğunu hissederiz. Kendimizi saraylarda yaşarken hayal ederiz hep. Özümüzde hissettiğimiz, muhteşem tarihimize duyduğumuz hayranlıktır… Saygıdır… Mimarideki detayların mükemmelliğidir bizi cezbeden, sarayın içerisindeki rahatlık, ayrıcalıktır… Ama vazgeçemeyiz modernlikten ve teknolojiden. İşte biz Elit Grand Palas’ta bu tutkuyu gerçeğe dönüştürüyoruz. Geçmişin görkemini ve geleceğin yaşam tarzını günümüzün inşaat teknolojisi ile bir araya getiriyoruz. Yaratıcı mimari tasarımlarımızı yüksek teknoloji ve inşaat kalitesiyle harmanlayarak bugünün ve geleceğin yapılarını inşa ediyoruz.



Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlanan Elit Grand Palas, dünya kenti olarak tarihe damgasını vuran İstanbul’un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da esintiler taşıyor. Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin oluşturduğu kültürlerin günümüze uzanan köprüsü olan İstanbul’da, geçmiş ve gelecek Elit Grand Palas’ta bir araya geliyor Elit Grand Palas Türkiye’nin En Görkemli Yaşam ve Yatırım Projesi!

Delmar Yapı' nın "Dünya Sarayları" serisinin yeni projesi olan Elit Grand Palas, saray konseptini günümüzün konforlu yaşam tarzıyla birleştiriyor. Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alınarak tasarlanan dairelerin alanları 45 ile 125 metrekare arasında değişiyor. bin 500 metrekarelik iç bahçesi ve 208 metrelik görkemli cephesi saray gibi bir eve sahip olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri ile Elit Grand Palas Anadolu yakasının geleceğinin kurulduğu bölge Kurtköy'de, Sabiha Gökçen Havaalanı'na kilometre mesafede hayata geçen Elit Grand Palas, İstanbul Park F1 pisti, Pendik MarinTurk, Viaport, İleri Teknoloji Endüstri Parkı, Havacılık Bakım Onarım Merkezi gibi dev projelerin kalbinde yer alıyor.

Elite Grand Palas'sosyal yaşam alanlarında kapalı yüzme havuzu, kat bahçeleri, fitness merkezi, bowling salonu, bilardo, mini golf, tırmanma duvarı, buz pisti, sağlık merkezi, bar, restoran ve kafeler yer alıyor. Rezidans hizmetleriyle de dikkat çeken Elit Grand Palas'ta, vale park, resepsiyon, ev-oda temizliği gibi hizmetlerin yanı sıra, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Elit Asistant sistemi bulunuyor. Elit Asistant servisiyle, daire sahipleri ev temizliğinden, çocuk bakımına, kuru temizlemeden kişisel güvenliğe kadar değişen exclusive rezidans hizmetleri; uçak otobüs bileti rezervasyonları gibi kişisel ulaştırma hizmetleri; doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri ile bir çok özellik sizleri Elit Grand Palas’ bekliyor.

www.elitgrandpalas.com

info@delmaryapi.com

Tel (0216) 482 70 70

Elit Grand Palas, Bir tutkudur görkemli saraylarda yaşama isteği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.