28 Şubat 2012 Salı

Asl'ı Bahçe Yükselen değer Kartal'da İnanlar İnşaat 'tan

Asl'ı Bahçe Yükselen değer Kartal'da İnanlar İnşaat 'tanAsl'ı Bahçe

İnanlar inşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası kartlalda hayata geçirdiği Asl'ı Bahçe projesi İnşaatı 2011 yılında Kartal'da başlayan proje, 6.275 metrekarelik arsa üzerinde, toplam 17 katta yer alacak 90 daire ve ticari alandan oluşacak Asl'ı Bahçe projesi Daire metrekareleri ise. 50m2 brüt – 228 m2 brüt. arasında daire seçenekleri bulunan İnanlar İnşaat'ın Kartla Asl'ı Bahçe projesi hem adalar manzaralı hemde orman havası özelliği ile fark yaratan Asl'ı Bahçe projesi İnanlar İnşaat Kalitesi ve güvencesi ile hayata geçirildi




Bahçeleriyle Yemyeşil Bir Yaşam, Kartal'da Yükseliyor.

Konumuyla fark yaratıyor.
Kartal; gelişen yeni yüzüyle, Asl'ı Bahçe'nin yeni sakinlerine birbirinden değerli fırsatlar sunuyor. Komşu semtler Maltepe, Pendik ve Tuzla ile alışveriş ve sosyal yaşama dahil olacaksınız; modern sahil yolunda stres atmanın keyfine varacaksınız.

Nezih çehresiyle çevreliyor.
Sürekli gelişen Kartal'da Aydos ormanlarına komşu, Kartal sahiline 1.5 km, Yunus Emre Camii'ne ve Kartal adliyesine çok yakın, yaşamınızın değerini gün geçtikçe daha da hissedeceksiniz.

Yükselen değer Kartal.
Bir zamanların "Kartalimen" ismindeki küçük balıkçı köyü, şimdinin en prim yapan bölgesi haline geliyor. İstanbul'un en önemli ticaret ce sanayi bölgelerinden biri Kartal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra büyük projelere ev sahipliği yapmasıyla değerlerinizi daha da yükseltiyor.

Tel: 0.212.215 5454 Faks: 0.212.215 5456

www.inanlarinsaat.com.tr E-Mail: info@inanlarinsaat.com.tr

Asl'ı Bahçe Yükselen değer Kartal'da İnanlar İnşaat 'tan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.