11 Ocak 2012 Çarşamba

Uluhan Grup, 2012 yılında 2 projeye daha imza atmaya hazırlanıyor

Uluhan Grup, 2012 yılında 2 projeye daha imza atmaya hazırlanıyor Uluhan yeni projelere kazmayı vuruyor...
2011 yılında toplamda bin konut üreten Uluhan Grup, 2012 yılında projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Toplamda bin 500 konut inşa olan grup, bir projesinde de engellileri destekleyen konut üretecek.

babil Kuleleri, Acunkent projeleri ile 2011 yılında adından söz ettiren Uluhan Grup, Beylikdüzü'nde deniz tarafında 75 dönüm arazi üzerinde inşaa etmeye hazırlandığı yeni projesi için 300 milyon TL yatırım yapacak. Selçuklu mimarisinden esinlenerek tasarlanan ve 1600 daireden oluşacak proje için ön talep toplanmaya başlanırken, projenin lansmanı ise Mart ayında gerçekleşecek. Karma proje konseptinde hayata geçirilecek projesi için orta düzey gelir grubunu hedefleyen Uluhan Grup, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşacak projenin içerisinde tiyatro okulundan dispansere kadar her türlü ihtiyaca cevap verebilecek üniteler oluşturacak. Tiyatro okulunda sanatçılara dersler verdirecek olan firma, sanatçıya destek konusunda da atılım yapmaya hazırlanıyor. Sosyal sorumluluk alanlarında da farklı projeler üreten Uluhan Grup, bir projesinde engellileri destekleyen projeyi hayata geçirecek. Engellilerin hayatlarını kolaylaştıran yeni yaşam alanı geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, “İnşaat yaparken, sosyal sorumluluklarımızı unutmamak gerekiyor. Bizim işimizde denge çok önemli”diye konuştu.

Banka kredisi yok!
Banka kredisinin alıcıları zorladığını söyleyen Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, “Babil Kuleleri ve Acunkent projelerimizde gördük ki; müşterilerimizin çoğu ilk evlerini alan kesimden oluşuyor. Banka kredi faizlerinin yükselmesi kendilerini zorladığı için yüzde 25 peşinat ie gelenler için 50 ay eşit taksit imkanı sunuyoruz.”diye konuştu.

Acunkent ve Babil Kuleleri ile satış başarısı yakalayan Uluhan Grup, Acunkent'in teslimlerine bu ay içerisinde başlamaya hazırlanıyor. Yüzde 80'inin satışının tamamlandığı Babil Kuleleri ise Nisan 2013'te teslim edilecek. Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Taha Aktülün, Babil Kuleleri'ne talebin yurtdışında yaşayan Türkler'den de çok olduğunu söyledi. Daha çok ailelerin tercih ettiği projeye, bürokratlardan ve doktorlardan da yoğun talep geldiğini de sözlerine ekledi. HABERTÜRK

Uluhan Grup, 2012 yılında 2 projeye daha imza atmaya hazırlanıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.