10 Ocak 2012 Salı

Ege Yapı Batışehir Projesi’ne yoğun talep geldi 3’üncü etapta erken satış planlıyor

Ege Yapı Batışehir Projesi’ne yoğun talep geldi 3’üncü etapta erken satış planlıyor3’üncü etapta erken satış planlıyor
Ege Yapı tarafından Halkalı bölgesinde inşa edilen Batışehir Projesi’ne yoğun talep geldi. İkinci etap satışların yüzde 30’unu tamamlayan şirket, 3’üncü etap satışlarını öne çekme hazırlıklarına başladı.

Talep yoğun
Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde ilk etabın satışlarını büyük bölümünü ay içinde tamamlayan, 2’inci etap satışlarının ise yüzde 30’unu gerçekleştiren Ege Yapı, 3’ncü etap satışların öne çekilmesi için harekete geçti. Gelen yoğun taleplerin karşılanması adına şirketten yapılan açıklamada, “Yoğun ilgi nedeni ile 3’üncü etap satışlarının öne çekilmesi planlanıyor. Projenin şehir merkezlerine ulaşımının kolay olması ve havaalanına yakınlığı gibi nedenlerle hızlı bir satış grafiği yakalandı” denildi.

15 bin kişi yaşayacak
Projenin alanında bin 123 konut ve rezidans, bir şehir oteli, prestijli ofisler, özel eğitim kompleksi ve açık alışveriş çarşısı bulunuyor. Sosyal donatılar arasında ise, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüşkoşu- gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekareye varan ortak alan yer alıyor. Batışehir projesinin ilk etabı Temmuz 2013’te tamamlanacak. Tüm etaplar tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek.

İletişim: www.batisehir.com

Ege Yapı Batışehir Projesi’ne yoğun talep geldi 3’üncü etapta erken satış planlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.