12 Ocak 2012 Perşembe

DAP YAPI DAP Dalga'da 159 bine rezidans

DAP YAPI DAP Dalga'da 159 bine rezidansDAP Dalga'da 159 bine rezidans

Maltepe’deki DAP Dalga projesinde adalar manzaralı lüks rezidansların fiyatları 159 bin TL’den başlıyor. Toplam 369 ünitenin yer aldığı projede devam eden kampanya ile yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar şirket bünyesinde vadelendirme imkânı da sağlanıyor.

DAP Yapı'nın Maltepe'de hayata geçirdiği ve DAP Dalga projesi kurumsal yönetim sistemiyle işletilerek yatırımcılarına alternatif kazanç vaat ediyor. Yüzde 55'i satılan projenin Bloğunda fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor. Kampanyada yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar firma bünyesi kapsamında vadelendiriliyor.

Ev sahibine "oturmadığın dönemde kirala" modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlayan projede daire sahiplerinin kendi yerlerini haftalık, aylık ve yıllık kiralayarak ekstra gelir elde edecek.

Projenin yakınındaki Tekel'e ait yerin renove edilerek üniversite ve kampus alanına çevrilmesi binlerce öğrenciye eğitim imkânı sağlayacak. Kartal Adliyesi'nin yeniden yaşama geçmesi bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor.



İki rezidansın yer aldığı projenin Bloğunda 178 konut, Bloğunda 176 konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 ünite yer alıyor. Büyüklükleri 45 ila 105 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 rezidans dairelerin yer aldığı projede akıllı kat planları ile en küçük dairelerde bile optimum kullanım alanları sunuluyor. Yüzde 80'i yeşil ve sosyal alanlar için ayrılan projede dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra fitness center, sauna, Türk Hamamı, masaj odaları, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Bağdat Caddesi, Metro ve E-5'e çok yakın mesafede konumlanan Dalga Kule, Kartal'daki kentsel dönüşüm alanının da pilot bölgelerinden birinde konumlanıyor. Proje, 21 adliyeyi birleştiren dünyanın en büyük Adalet Sarayı'na km, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 km, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürk'e km mesafede yer alıyor.

DAP YAPI DAP Dalga'da 159 bine rezidans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.