24 Ocak 2012 Salı

Rumeli Gayrimenkul sıfır faizle konut sahibi olma imkanı sunuyor

Rumeli Gayrimenkul sıfır faizle konut sahibi olma imkanı sunuyor  İstanbul Suites'de Faiz Yok

Küçükçekmece'nin yükselen yıldızı Istanbul Suites, bölgenin en iddialı projesi olarak ev sahibi olmak isteyenlere geniş fırsatlar sunuyor. Rumeli Gayrimenkul tarafından İstanbul'un ikinci Maslak hattı olarak değerlendirilen bölgede inşaa edilen Istanbul Suites, sıfır faiz uygulamasıyla sakinlerine büyük avantaj sağlıyor.

Küçükçekmece'nin büyük residence projesi olarak bölgenin değerine değer katan İstanbul Suites'i hayata geçiren Rumeli Gayrimenkul Yapı AŞ, yükselen faiz döneminde konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla sıfır faiz uygulamasını başlattı. Her türlü konfora sahip ve tüm ayrıntıları kaliteli malzeme ve işçilikle tasarlanmış lüks daireleriyle İstanbul Suites, ayrıcalıklı bir yaşamı tercih edenlere en uygun ödeme koşullarını sunuyor.

Bölgenin en lüks projelerinin başında gelen İstanbul Suites'de her türlü konforu hayata geçirdiklerini belirten Rumeli Gayrimenkul Yapı AŞ Satış Koordinatörü Yasemin Başaraner, sıfır faiz uygulamasının yükselen faiz döneminde ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayacağının altını çiziyor. Bölgenin En Merkezi Konumunda Merkezi konumuyla da sakinlerine önemli avantaj sağlayan İstanbul Suites, TEM ile E-5 karayolları arasında, Basın Ekspres ve Deniz Bağlantı Su Yolu'nun hemen üzerinde, Atatürk Havalimanı, 212 İstanbul Power Outlet, Metro Grosmarket, Star City, Masko, İstoç, Kuyumcukent, Dünya Ticaret ve Fuar Merkezi, Airport AVM gibi merkezlere yalnızca birkaç dakikalık mesafesiyle bölgenin en merkezi lokasyonunda yer alıyor. Rumeli Gayrimenkul Yapı AŞ tarafından 8940 m2'lik alan üzerinde inşaa edilen 10 katlı residence projesi İstanbul Suites, her biri eşsiz güzellikte 194 daireden oluşuyor. Katlarda teras bahçeleri, gün ışığını ayarlayabilen yatay hareketli teak panjur sistemi, her daire için özel otopark, ziyaretçi otoparkı, 24 seçkin mağazadan oluşan AVM, 7/24 sınıfı güvenlik ve her türlü concierge hizmeti İstanbul Suites'in sunduğu ayrıcalıklar arasında bulunuyor.

Rumeli Gayrimenkul Yapı AŞ

Yapı sektöründe dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaç edinen Rumeli Gayrimenkul Yapı AŞ, geleneksel yapı kalıplarından çıkarak çok daha modern ve çağdaş residence konutlar inşaa etmektedir. Halen Istanbul Suites ve Istanbul Loft projelerini yürüten Rumeli Gayrimenkul Yapı AŞ, gerçekleştirdiği projelerde kaliteden ödün vermemekde, inşaatın her aşamasında ve her ayrıntısında dünya standartlarını uygulamaktadır.

www.rumeliyatirim.com

Rumeli Gayrimenkul sıfır faizle konut sahibi olma imkanı sunuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.