27 Nisan 2012 Cuma

Dragos'ta Doğa Elements 290 Bin TL ye

Dragos'ta Doğa Elements 290 Bin TL yeDragos'ta Doğa Elements 290 Bin TL ye
Dragos'ta Doğa Gayrimenkul tarafından mayıs ayında hayata geçirilecek Doğa Elements projesi, Doğanın dört elementini simgeleyen kuleden oluşan Doğa Elements projesi Emlak ve Gayrimenkul Yatırımcısın Dikkatini çekiyor.
Doğa Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçiriliyor. Mayıs ayında inşaatına başlanacak olan Doğanın dört elementini simgeleyen kuleden oluşan Doğa Elements projede dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Hem deniz ve adalar manzaralı, hem akıllı bina özelliği hemde lüks ve konforuyla fark yaratıyor.
Standart Daire, Dubleks Daire ve Loft Daire seçenekleri Bulunan Doğa Elements Dragos ‘ta +1'den 3+1're, kadar176 adet farklı konut seçeneği sunan Doğa Elements projesinde daire metrekareleri ise 61 m2 ile 139 metrekare arasında değişen seçenekleri ile. Doğanın dört elementini simgeleyen Doğa Elements Dragos'ta daire fiyatları 290 Bin TL ile milyon 30 bin lira arasında değişen rakamlarla satılıyor.
2014 Mayıs ayında teslim edilecek. Doğa Elements. projesi sosyal yaşam. Özelliklerinde ise, fitness center, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, sauna, buhar odası, masaj odası, çocuk oyun odası, bakım odası, bilardo, masa tenisi, oyun makineleri bölümü, lounge, Arts&Crafts odası, Business lonuge, toplantı salonları, cafe, açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu, snack bar, spor sahası, çocuk oyun alanı, dinlenme ve toplanma alanı, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, koşu parkuru, bisiklet park alanı, pilates, yoga, kültürfizik alanı, köpek dolaştırma alanları, hobby ve renk bahçesi, 210 araçlık otopark, 24 saat özel güvenlik hizmetleri bulunan Doğa Elements projesinde yaşam çok kolay olacak.


Doğa Elements İletişim
0 216 441 03 03

Dragos'ta Doğa Elements 290 Bin TL ye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.