6 Nisan 2012 Cuma

DEMİR İNŞAAT’TAN 1 NİSAN ŞAKASI GİBİ KAMPANYA… Ayışığı Vadi’de taksiti sen belirle, 2013’te ödemeye başla!

DEMİR İNŞAAT’TAN 1 NİSAN ŞAKASI GİBİ KAMPANYA… Ayışığı Vadi’de taksiti sen belirle, 2013’te ödemeye başla!DEMİR İNŞAAT’TAN NİSAN ŞAKASI GİBİ KAMPANYA…
Ayışığı Vadi’de taksiti sen belirle, 2013’te ödemeye başla!

Beylikdüzü’nün merkezindeki Ayışığı Vadi Evleri projesinde sunduğu cazip kampanyalar ile yüzlerce insanı ev sahibi yapan Demir İnşaat, baharı karşıladığımız bugünlerde konut almayı düşünenlere çok özel bir kampanya sunuyor. Ayışığı Vadi Evleri’nden konut alanlar; 2012’de sadece yüzde peşinat ödeyecek, geri kalan kısmı ise 2013’te ödemeye başlayacak. Üstelik Demir İnşaat, 152 bin TL’den başlayan daireler için “Al kalemi eline, ödemeni kendin belirle” sloganıyla kişiye özel ödeme planı da sunuyor. Nisan’da start alacak bu kampanya ile Ayışığı Vadi’den, 2012’de neredeyse hiç ödeme yapmadan, kendi oluşturacağınız ödeme planıyla ev sahibi olmak için acele etmek gerekiyor. Çünkü kampanya kısa bir süre ve sınırlı sayıda konut için geçerli…

Ayışığı Vadi’de sunulan bahar kampanyası ile örneğin 152 bin TL’lik bir daireye, 2012’de sadece bin 600 TL peşinat ödeyerek sahip olmak mümkün. Geri kalan yüzde 75, yani 114 bin TL için istenilen tarihte istenilen şekilde ödemek koşulluyla banka kredisi kullanılıyor. Ödemeye 2013’te başlama fırsatı da veriliyor. Konuta taşındıktan sonra ise peşinatın geri kalan kısmı olan 30 bin TL ödeniyor. Üstelik tüm bunlar banka garantisi altında sunuluyor.

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Bahara özel başlattığımız kampanyadaki temel amacımız; konut satın almayı düşünen, fakat şu an kira ödediği ya da imkânları elvermediği için alacağı evin taksitini ve yüzde 25 peşinatı ödeyecek durumu bulunmayanlara bu konuda kolaylık sağlamak.” diyor. Ayışığı Vadi’nin yüzde 70’inin tamamlandığını ve Mayıs 2013’te teslim edileceğini belirten Hamit Demir, projeden daire sahibi olmak isteyenlerin ne kadar peşinat vereceklerini, nasıl taksitlendirme yapacaklarını kendilerinin belirledikleri kişiye özel ödeme seçeneği sunduklarını da vurguluyor. Demir, günden güne değer kazanan Beylikdüzü’nde konumlanan Ayışığı Vadi Evleri’nden hem yatırım hem de oturum amaçlı daire alanların şu an yüzde 30 ila yüzde 40 arasında kâr elde ettiğini de sözlerine ekliyor.

Profesyonel spor salonlarını aratmayacak ücretsiz sosyal tesisler…

Ayışığı Vadi’deki spor tesisler ve sosyal yaşam alanları her türlü ihtiyaca yanıt veriyor. Sosyal tesisler içinde; hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, masa tenisi, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center ve vitamin bar ile cafe, restaurant ve sinevizyon salonu mevcut. Ayrıca kreş ve çocuk kulübü, çocuk havuzu, açık oyun parkı ve kapalı oyun alanı ile çocuklu ailelerin konforu da unutulmuyor. Tüm bu imkânlardan yararlanmak için aidat dışında ek bir ücret de ödenmiyor.

Ücretsiz servisten sağlık ünitesine kadar her detay düşünüldü

Ayışığı Vadi Evleri’nde; terzi, bay-bayan kuaförü, vale parking, özel market, kuru temizleme, oto kuaför ve üç katlı otopark gibi hayatı kolaylaştıracak her şey var. Kaza ve yaralanmalarda ilk yardım müdahalelerinin yapılacağı sağlık ünitesi sürekli hizmet verecek. Daire teslimlerinden sonra hizmete başlayacak olan site sakinlerine özel ücretsiz servisle metrobüse, alışveriş merkezlerine, markete kolayca ulaşım imkânı sunulacak. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan “intercom” sistemi de tüm dairelerde bulunuyor. Jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, kartlı geçiş sistemi gibi teknolojik donanımlar konut sahiplerine güvenli yaşam garantisi veriyor.

Demir İnşaat’a 444 116 veya (212) 853 70 70 numaralı telefonlardan ya da www.demirinsaat.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.

DEMİR İNŞAAT’TAN 1 NİSAN ŞAKASI GİBİ KAMPANYA… Ayışığı Vadi’de taksiti sen belirle, 2013’te ödemeye başla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.