31 Mart 2012 Cumartesi

Evora İstanbul ile tanışmaya hazırlanın TEKNİK YAPI dan

Evora İstanbul ile tanışmaya hazırlanın TEKNİK YAPI danEvora İstanbul ile tanışmaya hazırlanın!

Çocukların hayal gücünden aldığımız ilhamla, büyüklerin hayallerini gerçek kılmak için yola çıkıyoruz. İstanbul’un içinde yepyeni ve kusursuz bir şehir, Her detayıyla ışık saçan bir proje yaratıyoruz. Yeni bir başlangıca, hayallerinize kavuşmaya hazırsanız Evora İstanbul ile tanışmak için sizi Tuzla’ya davet ediyoruz.


Hayallerinizdeki şehir orada!

Evora İstanbul, Tuzla’da şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olarak yükselmeye başlıyor. Büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4.304 konut, ticaret ve alışveriş bölgelerinden oluşan bu dev proje, İstanbul’a yeni bir soluk, sizlerin hayatına ise yeni bir konfor anlayışı getiriyor. Modern mimari çizgilerini iç mekanlarda ünlü tasarımcı Eren Yorulmazer imzasıyla taçlandıran Evora İstanbul, Teknik Yapı güvencesiyle tam da hayal ettiğiniz gibi bir yaşam sunuyor.


Hayattan beklentileriniz fazlaysa... 300 dönüm arazi üzerine kurulan Evora İstanbul, tıpkı şehir içinde başka bir şehir gibi her ihtiyacınızı barındırıyor. 20.000’den fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan ve bölgeden oluşan bu dev projenin tam ortasındaki meydan, komşularınızla buluşma noktanız oluyor.

3 ayrı alışveriş caddesinin yanında squash’tan spa’ya eksiksiz hizmet sunan bir spor merkezi, kreş, bankalar, PTT ve büyük bir hipermarket yer alıyor. Shuttle hizmeti sayesinde bir yerden bir yere kolaylıkla gidebileceğiniz projede her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları var. Açık ve kapalı otoparklar, çocuk parkları ve sosyal-kültürel daha birçok yaşam artısı… Hepsi hayalinizdeki hayatı yaşamanız için Evora İstanbul’da sizi bekliyor.



Güvenli yaşam orada!

Evora İstanbul demek, ailenizle huzur içinde yaşayabileceğiniz bir yer demek. Teknik Güvenlik’in modern teçhizatlı, kamera destekli profesyonel ekibi 7/24 görev başında olacak. Ayrıca yangın ve doğalgaz alarmları gibi ek sistemlerle kafanız rahat, gönlünüz ferah olacak.

Eksiksiz hizmet orada!

Sınırsız müşteri memnuniyeti felsefesiyle, profesyonel hizmet sunan konut yönetim şirketimiz Aktif Yaşam 7/24 hizmetinizde. Aktif Yaşam sayesinde sorunlarınız hızlı bir şekilde çözülüyor. Tamirat, tesislerin bakımı ve işletilmesi gibi tüm işlerle ilgileniliyor. Size de bu dertsiz tasasız hayattan keyif almak kalıyor.

Ferah bir yaşam orada!

Adalar, Yalova ve hatta Uludağ… Ön cephesi leb-i derya deniz manzarasına sahip projede, arka taraftaki dairelerinde havalimanı ve Aydos Ormanları’nı kapsayan harika bir panorama sunuyor. Manzarası sınırlı daireler ise yeşilin ve mavinin buluştuğu iç avlulara bakıyor. Yüksek konumu sayesinde denizden gelen doğal bir esintiyle serinleyen Evora İstanbul, %80’in üzerinde yeşil alan, kat bahçeleri, balkonlar ve yaygın yerleşim planıyla da sizlere ferah bir yaşam imkanı sunuyor.

Hepsi hayalinizdeki hayatı yaşamanız için Evora İstanbul’da sizi bekliyor.


Teknik Yapı, teknik gereklilikler olması halinde Emlak Konut GYO A.Ş. onayı ile projede her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir. Daire planı ölçeksizdir.

Evora İstanbul ile tanışmaya hazırlanın TEKNİK YAPI dan

29 Mart 2012 Perşembe

Ataşehir’de inşa edilen Finans Park projesindeki 55 dükkan için ihaleye çıkılıyor.

Ataşehir’de inşa edilen Finans Park projesindeki 55 dükkan için ihaleye çıkılıyor.Finans Park'ta ihale zamanı
Ataşehir’de inşa edilen Finans Park projesindeki 55 dükkan için ihaleye çıkılıyor. Metrekare fiyatları 25 bin doların altında olmayacak. Ofislerin ise yüzde 50’si satıldı.

Ataşehir Finans Merkezi’nde Sarp Group’un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park’ta dükkan satışları yakın zamanda başlayacak.

Toplam 55 dükkan için ihaleye çıkılması planlanıyor. Dükkanlar 100metrekare ile 500 metrekare arasında değişiyor. Sarp Grup İnşaat GenelKoordinatörü Vekalet Kaba, dükkanlarda düşünülen satış yönteminin ihale olacağını kaydediyor.

Dükkanlarda satış metrekaresi için henüz çalışmalar yapıldığını aktaran Kaba, “Çevrede benzer projelerde dükkanların metrekaresi 25 bin dolar civarında başlıyor. Bizim de satış rakamımız bu rakamın altında olmaz” dedi.

Yüzde 80’i satıldı

Finans Park’ta 340 konut, 123 ofis, otel ve 55 adet dükkan bulunuyor. Vekalet Kaba, konutların yüzde 80’inin, ofislerin ise yüzde 50’sinin satıldığını söyledi. Konutların ilk metrekare fiyatı bin 500 ile bin 500 lira aralığında satışa çıkmıştı.

320 bin liralık 1+1 dairenin şimdiki fiyatı 450 bin lira. Şu an satışta olan en yüksek fiyatlı daire ise milyon 400 bin liradan satılıyor. Toplam 13 kattan oluşan projenin sosyal donatıları arasında kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanımasahip ofisler, süs havuzu, önveyan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı yer alıyor.

Projenin konut bölümünde yüzde civarında yabancı satışı gerçekleşti. Yabancılar arasında Doğu bloku, Ortadoğu ve Arap ülkelerinden alımlar yapıldı. Vekalet Kaba, “Birçok ülkeden projeyeyoğun ilgi oldu. Yüzde 5’in içinde Avrupa ülkeleri de var. Konut bölümünde az sayıda daire olması nedeniyle gelen birçok talebi de karşılayamadık” dedi.

Otel için talipler çok

Sarphan Finans Park’ın içinde yer alan otel bloğunda da inşaat hızla devam ediyor. Vekalet Kaba “Otel ile ilgili yurt içinden ve yurt dışından bir biri ardına görüşmeler yapıyoruz. Otel bloğunun tamamının satışı da sözkonusu olabilir. Otel ile ilgili pazarlama stratejimizi belirledikten sonra dünyanın birçok yerinde tanıtıma çıkacağız. Amacımız iyi birmarka ile yol almak. Otelde oda sayısı 240 ile 320 arasında değişecek. İşletecek veya satın alacak olan kişinin talebine göre oda sayısı netleşecek” bilgisini verdi.

Farklı yerlerde arazi bakıyor

Şirket, yeni projeler için farklı bölgelerde arazi arayışlarını sürdürüyor. Görüşme yapılan yerler arasında Fikirtepe, Ataşehir, Bakırköy bulunuyor. Dönüşüm çerçevesinde hak sahiplerinin kendilerine gelen taleplerini değerlendir en şirket, bu arazileri incelemeye almış durumda. Yeni simge gelecek.

Bu yıl içinde projeyi mutlaka devreye sokacaklarını belirten Vekalet Kaba, “İstanbul’un herhangi bir yerinde yapacağımız proje kesinlikle iddialı olacak. Şu anda görüşme yaptığımız yerlerde araziler büyük montanlı. Bu nedenle yeni projemiz de karma olacak. Ama kesinlikle üstüne basarak söylüyorum yeni projemizde İstanbul’un simgesi olacak” şeklinde konuştu.

Ödüle doymuyor

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde “Beş Yıldızlı Avrupa’nın En Prestijli Projesi”, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edildi.

Vekalet Kaba, “Projemiz standartları zirveye taşıyan yaşam ve iş merkezi olarak iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. Tamamlandığında herkes buradaki yatırımdan karlı çıkacağını biliyor” bilgisini verdi. EMİNE AÇAR BUGÜN

Ataşehir’de inşa edilen Finans Park projesindeki 55 dükkan için ihaleye çıkılıyor.

Gayrimenkul Sektorunun Buyuk Bulusmasi Kapilarini Acti !

Gayrimenkul Sektorunun Buyuk Bulusmasi Kapilarini Acti !Bu sene ucuncu kez duzenlenen ArkiPARC Gayrimenkul Bulusmasi 28 Mart'ta Halic Kongre Merkezi'nde kapilarini acti. Cevre ve Sehircilik Bakanligi destegiyle gerceklesen etkinlikte gun suresinde yerli ve yabanci 100'e yakin konusmaci cesitli panel ve workshoplarda bir araya geliyor.

Gayrimenkul sektörünün devlerini buluşturan ArkiPARC, Büyük Projeler “Master Development” teması altında, 28-29 Mart 2012 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından ilk kez 2008 yılında düzenlenen gayrimenkul etkinliği ArkiPARC, 2012 yılında da gayrimenkul sektörünün aktörlerini kaliteli fiziksel çevrenin üretimi için yeniden bir araya getiriyor.

2012 yılı teması Büyük Projeler "Master Development" olarak belirlenen ArkiPARC 2012'nin açılışı, 28 Mart Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle 28-29 Mart tarihlerinde iki gün boyunca çeşitli paneller ve sergiler ile sürecek ArkiPARC 2012'nin ilk günü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Uluslararası Emlak Federasyonu (FIABCI) Başkanı Alexander Romanenko ve Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yılmaz'ın açılış konuşmaları ile başladı.

Açılışın ilk konuşmacısı Ömer Yılmaz oldu. ArkiPARC serüvenini anlatan Yılmaz, ArkiPARC 2012'nin teması olan Büyük Projeler "Master Development" konusunun önemine değindi. Son yıllarda sürdürülebilirlik konusuna verilen önemin yanısıra kentsel dönüşüm konusunun da önemle üzerinde durulması gerekeiğni belirten Yılmaz, kentsel dönüşümü iyi kavramamız ve üzerine iyi düşünmemiz gerektiğini söyledi. Konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne de sitem eden Yılmaz, İstanbul gibi büyük potansiyleller barındıran bir dünya kentinde büyük gayrimenkul etkinliklerine daha çok destek sağlanması gerektiğinin altını çizdi.

Ömer Yılmaz'dan sonra kürsüyü devralan FIABCI Başkanı Alexander Romanenko ise istanbul'un Avrupa'daki yükselişini değerlendirdi. İstanbul'un Avrupa'da ikincilikten birinciliğe yükselerek mutluluk verici bir gelişme gösterdiğini söyleyen Romanenko, konuşmasında, 12-16 Mayıs 2012 tarihlerinde St. Petersburg'da gerçekleştirecekleri etkinlik hakkında bilgi de verdi. FIABCI'nin bu seneki konferansının temasının kültürel mirasın kentsel alanda korunması olduğunu söyleyen Romanenko, Türkiye'deki emlak profesyonellerini, mimarları, plancıları ve danışmanları St. Petersburg'a devet etti.

Alexander Romanenko'dan sonra söz alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu Melih Gökçek ArkiPARC'ın Açılışında Sözleriyle Damgasını Vurdu

Melih Gökçek konuşmasına Ankara'nın gelecek vizyonunu ve hedeflerini açıklayarak başladı. Ankara'nın İstanbul ile olan rekabetini ileriki günlerde düzenlenecek olan "Shopping Fest" ile ortaya koyacaklarını ve bu konuda fark yaratacaklarını söyledi.

Gökçek, kentin sanayi potansiyelinden ve şu an devam eden kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Kentsel dönüşüm projelerinin Türkiye'nin istikbali olduğunu söyleyerek, Mimalar Odası, Şehir Plancıları Odası gibi STK'ların ideolojik yaklaşımları nedeni ile önlerinin engellendiğini belirtti. Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin son etap projelerini ODTÜ'de düzenlenen şehircilik kongresi kararlarından yararlanarak yaptıklarını ama bu seferde Mimarlar Odası'nın karşı çıktığını söyledi. Özellikle Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin belediyenin bütün yaptığı projelere ve planlara itiraz ettiğini belirterek, "ODTÜ Mimarlık Fakültesi'ndeki bir mimara güvenmem ve onunla bir iş yapmam," dedi.

Bunun üzerine izleyiciler arasında yer alan ODTÜ'lü mimarlardan tepki alan Gökçek'e ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Celal Abdi Güzer'den açıklama geldi. Güzer, Türkiye'nin bu kadar önemli bir üniversitesinin belediye başkanı ile diyaloğunun olamayışına çok üzüldüğünü, Şehircilik Kongresi'nde konuşulanların ODTÜ'yü temsil etmediğini ve konferanslarda her türlü fikrin konuşulduğunun altını çizdi. Ankara'nın gelişimi hakkında endişe duyduğunu söyleyen Güzer, Ankara'nın giderek kasabaya dönüştüğünü, merkezinin neresinin olduğunun belli olmadığını vurguladı.

İzleyecilerden "Projeleri neden yarışmalar ile elde etmiyorsunuz?" sorusuna ise, daha önce yarışma deneyimleri olduğunu fakat olumlu bir sonuç alamadıklarını, kendi güvendiği ve bildiği mimarlara yaptırmayı tercih ettiğini söyledi.

Melih Gökçek konuşmasını sonlandırırken, Fen İşleri Arazisi'ne bir proje yapmak istediklerini, tüm yatırımcılara açık davet göndererek, önerilerini beklediğini söyledi.

Diğer Etkinlikler

ArkiPARC'ta gerçekleşecek etkinlikler sadece bunlar ile sınırlı değil.

Türkiye'de Yeşil Mümkün mü?

Gayrimenkulde Tarihselcilik

Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımları Fırsatlar?

Doğu Avrupa'nın Değişen Yüzü Yatırımlar

Rusya Buluşması

Kentsel Dönüşüm

Otel Yatırımları 2011-2012, Ofis Yatırımları 2011-2012 ve Konut Yatırımları 2011-2012 panelleri ile ARKİV Seçkileri 2011 Sergisi öne çıkan etkinlikler. Bütün etkinlikler ile ilgili detayları bigiye www.arkiparc.com adresinden güncel olarak ulaşılabiliyor.

Gayrimenkul Ödülü'nde Demokratik Seçim Yöntemi

Bu sene üçüncüsü verilen ödülde kazananı belirlemek için farklı bir yöntem izleniyor. “Konut, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Alternatif Yatırımlar ve Karma Kullanım” olmak üzere toplam kategoride verilen ödülde finale kalanları seçici kurul belirledi. Kazananı belirleyen ise ziyaretçilerin verdiği oylar olacak. Etkinlik alanında oy verenler arasından yapılan çekilişle bir kişi iPad kazanacak.

Sosyal Medyada ArkiPARC

Etkinliğe katılamayanlar gelişmeleri ArkiPARC'ın sosyal medya adresleri olan http://twitter.com/arkiparc ve http://www.facebook.com/arkiparc üzerinden güncel bir şekilde takip edebilirler.

Gayrimenkul Sektorunun Buyuk Bulusmasi Kapilarini Acti !

26 Mart 2012 Pazartesi

YALÇINTEPE GROUP’TAN MAXIMUM PRİM GETİRİSİ Maximoon’dan konut alanlar 10 ayda % 33 kazandı

YALÇINTEPE GROUP’TAN MAXIMUM PRİM GETİRİSİ  Maximoon’dan konut alanlar 10 ayda % 33 kazandıYALÇINTEPE GROUP’TAN MAXIMUM PRİM GETİRİSİ

Maximoon’dan konut alanlar 10 ayda 33 kazandı

Esenyurt’un merkezindeki nitelikli konut projesi ile adından söz ettiren Yalçıntepe Group, konforun ve lüksün adresi Maximoon’da büyük bir yatırım fırsatı sunuyor. Mayıs 2011’de satışa çıkan Maximoon’dan ev sahibi olanlar, henüz evlerine taşınmadan 10 ayda yüzde 33 prim kazandı. Merkezi lokasyonu ve konforlu yaşam standartları ile yüksek yatırım potansiyeline sahip olan proje, 2013 yılının Haziran ayında teslim edilecek. 3+1’lerin tamamının satıldığı Maximoon’dan 88 bin TL’den başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmak mümkün.

Çeşitli büyüklükte ve özellikte 1.560 konut içeren konut bloğu, bir residence bloğu, 86 ticari birimden oluşan arasta tarzı alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanları ile Maximoon, Esenyurt’un nitelikli konut ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkıyor. Projede; 39-43 metrekare arasında stüdyo, 50 ila 68 metrekare arasında 1+1, 101 ila 135 metrekare arasında 2+1 ve 181 metrekare 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Maximoon’da stüdyolar 88 bin TL, 1+1’ler 101 bin TL, 2+1’ler 172 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3+1’lerin ise tamamı satıldı. Residence bloğunda ise 321 daire mevcut ve residence’ın kendine özel kapalı havuzu da var Maximoon’un, Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400 metre, E5 karayoluna dakika uzaklıkta konumlandığını belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, proje bünyesinde kaliteli konut birimleri, zengin ve iyi planlanmış spor tesisleri, sosyal yaşam alanları ve açık alışveriş merkezinin yer aldığını açıkladı. Yalçıntepe, Maximoon Çarşı adı verilecek alışveriş merkezinin, 86 mağazadan oluştuğunu ve AVM içinde bir hipermarketin de yer aldığını söyledi.

Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon’un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve SPA salonları yer alıyor. Proje; cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme, vale ve lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, pet shop, banka gibi her türlü ihtiyaca yanıt veriyor.

Maximoon’a 444 34 18 numaralı telefondan ya da www.maximoonevleri.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.

YALÇINTEPE GROUP’TAN MAXIMUM PRİM GETİRİSİ Maximoon’dan konut alanlar 10 ayda % 33 kazandı

24 Mart 2012 Cumartesi

Sarphan Finans Park'ta her ayrıntı 1 numara

Sarphan Finans Park'ta  her ayrıntı 1 numaraSarphan Finans Park'ın tüm birimlerinde en ince ayrıntısına kadar 1. sınıf malzeme kullanılıyor

Sarphan Finans Park'ta her ayrıntı numara

Karma kullanım mimari kategorisinde Avrupa'nın ve dünyanın numaralı gayrimenkul ödülüne hak kazanan, Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde olması nedeniyle yatırım açısından bölgenin numaralı gayrimenkulü olarak görülen Sarphan Finans Park, bina tasarımı ve kaba inşaatı, dış cephe ve iç mekanlarında kullanılan 1. sınıf malzemeleriyle de farkınıortaya koyuyor.

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, detaylara verilen önem ve kullanılan malzemelerin yüksek niteliğiyle de benzerlerinden ayrılıyor. Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde yer alan, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin yer almak için birbirleriyle yarıştığı Sarphan Finans Park, inşaat kalitesi ve iç mekan malzeme seçimi özellikleriyle de iş çevrelerine ve yatırımcılara prestijli bir ortam sunmaya hazırlanıyor.

Konfor ve lüks yeniden tanımlanıyor

Cephe konstrüksiyonunda güneş kırıcıların yer aldığı, duvar ve döşemelerde ses ve ısı yalıtımının sağlandığı, 3.30 metre kat yüksekliğiyle ferah bir ortam sunan, 1+0 daireler için bir adet, diğer daire tipleri için iki adet otopark yeri bulunan, otel bölümünde helikopter pisti olan ve beş yıldız düzeyinde her türlü 1. sınıf hizmeti sunan, dış cephede özel ısı yalıtımının sağlandığı, en ileri elektrik sistemlerinin kullanıldığı, 1. sınıf mutfak ve banyo malzemelerin yanı sıra Franke, Bosch gibi dünyanın önde gelen markalarına yer verilen, yer döşemelerinde 1. sınıf seramik, lamine parke veya masif parke kullanılan, vitrifiyeden armatüre ve ortak kullanım alanlarındaki malzemenin kalitesine kadar Sarphan Finans Park, yeni ve prestijli bir yaşam ve iş merkezinin temellerini atıyor.

Türkiye ve dünya ekonomisinin kalbinde

Yeni finans merkezinin proje detaylarının ilan edilmesiyle birlikte tüm gözlerin çevrildiği bölgenin tam kalbinde yer alan ilk ve tek proje olarak öne çıkan Sarphan Finans Park Rezidans satışlarının yüzde 70'i tamamlanmış bulunuyor. Sarphan Finans Park'ta yer alan ve kısa bir zaman diliminde yüksek prim yapanSarphan Finans Park Ofis'in ise tamamlandığında yüzde 100 değer kazanması öngörülüyor.



Katma değeri yüksek yatırım

Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbindeolmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor. Dünya 'Sarphan Finans Park' diyor 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edilen Sarphan Finans Park, standartları zirveye taşıyan yaşam ve iş merkezi olarak iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor

İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alacak. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak olan AVM ise Sarphan Finans Park sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak her türlü imkanı sunuyor olacak.

Sarp Group 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren kuruluşumuz, Türkiye'nin birçok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla beraber hareket ederek sektöründe kalite ve güvenin temsilcilerinden biri olma konumuna ulaşmıştır. 2005 yılında Yeni Sarp İnşaat'ı bünyesine katarak faaliyetlerine hız kazandıran grubumuz, çok kısa bir zaman diliminde birçok büyük başarıya imza atmıştır. Başta insan faktörü olmak üzere teknolojiyi ve kaliteyi göz önünde bulunduran Sarp Group, günümüzde Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer almaktadır.

Sarphan Finans Park'ta her ayrıntı 1 numara

21 Mart 2012 Çarşamba

MASLAK BÖLGESİNİN TEK HELİPORTU WINDOWIST TOWER’DA

MASLAK BÖLGESİNİN TEK HELİPORTU WINDOWIST TOWER’DAMASLAK BÖLGESİNİN TEK HELİPORTU
WINDOWIST TOWER’DA

Bilişim ve teknik altyapısının yanısıra çevreci özellikleri, konforu, güvenliği
ve kişiye özel hizmetleriyle “hazır ofislerde kalite kavramına” yeni
bir soluk getiren Windowist Tower, çatısındaki “Helikopter Pisti” ile VIP
hizmet ayrıcalığını da yaşatıyor. İş ve sosyal yaşamın merkezlerinin
başında gelen Maslak’ta bulunan 26 katlı Windowist Tower, bölgenin
tek yükseltilmiş helikopter pistine sahip binası. Özellikle misafirlerine
hava ulaşımı ile VIP kalitesini yaşatmayı amaçlayan Windowist Tower,
insan odaklı komple hizmet anlayışı ile ulaşım rahatlığı, zaman tasarrufu,
hızlı seyahat etmek gibi özel kişisel beklentileri de karşılayarak müşteri
memnuniyetini en üst düzeye taşıyor.

Atatürk Havalimanın 26 Km. Kuzeydoğusu’nda bulunan Maslak Windowist
Heliport, azami bin 500 kg’lik taşıma kapasiteli ve 16,70 metre
çapındaki helikoptelere hizmet sağlayabiliyor. Yalnızca çift motorlu
helikopterlerin iniş kalkışına izin verilen Heliport’ta, ayrıca 1.5 metre
genişliğinde çelik kontrüksiyondan oluşan bir ağla güvenlik sağlanıyor.
İleri teknoloji ile donatılan Heliport’a ister Maslak Windowist Tower Çıkışı,
ister limousine servisi ile kolay ulaşım sağlanabildiği gibi vale parking
başta olmak üzere VIP kalitesinde diğer bütün hizmetler ile de ayrıcalık
yaratan servisler bir bütün halinde sunuluyor.

İş dünyasına yönelik kaliteli hizmet ve servis anlayışıyla donatılan
Windowist Tower, hazır ofisleri, toplantı salonları, konferans katı, bistro
cafe, fine dining restaurant, ICEBAR ISTANBUL Lounge gibi sosyal
yaşam alanları ile tam donanımlı bir hizmet sunmak üzere dizayn edildi.
Metro istasyonuna da direkt çıkışı bulunan ve Windowist Tower’daki 183
ofis'te 800 kişiye kadar çalışan ağırlanabiliyor.

MASLAK BÖLGESİNİN TEK HELİPORTU WINDOWIST TOWER’DA

Dumankaya Flex Kurtköy’de 1+1 Daire 174 Bin TL ye Ağustos 2012 teslim

Dumankaya Flex Kurtköy’de 1+1 Daire 174 Bin TL ye Ağustos 2012 teslimDumankaya Flex Kurtköy’de 1+1 Daire 174 Bin TL ye
Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de yapımını hızla devam ettiği Kurtköy Dumankaya Flex 'te376 adet daireden oluşan Dumankaya Flex 'te 40 metrekare daire ile 154 metrekare arasında. Stüdyo, 1+1, 2+1 seçenekleri sunan. Dumankaya Flex 'te 40 metrekare ile 66 metrekare stüdyo daire fiyatı 117 bin lira ile 186 bin lira arasında satılıyor. Kurtköy Dumakaya Flex projesinde 1+1 daire 174 bin lira ile 248 bin lira arasında. 2+1 daire 250 bin lira ile 468 bin lira arasında satılıyor. Kurtköy Dumakaya Flex ‘te Peşin ödemede yüzde 12 indirim uygulanan. Dumankaya Flex projesinde Daire teslimi Ağustos 2012 tarihinde teslim edilmesi hedefleniyor.



Yüksek standartlarsa sosyal yaşam Flex'te!
Flex'te sosyal yaşama yüksek standartlar geliyor! Yaz aylarında çatıdaki yüzme havuzuna çıkılıyor. Keyifli sohbetler için en üst kattaki Flexible Roof'a gidiliyor. Yine aynı katta bulunan Executive Lounge'da iş adamları verimli saatler geçiriyor.

Flex daha pek çok sosyal tesis ve avantaja sahip :


Toplantı salonları

Lobi hizmetleri

Fitness Salonu

Çocuk oyun alanı

Alışveriş birimleri

Kademeli yansıma havuzları

Teras bahçeler

Yürüyüş ve koşu parkurları

Açık ve kapalı otopark

24 saat güvenlik.



Dumankaya Flex Satış Ofisi

444 222

Dumankaya Flex Kurtköy’de 1+1 Daire 174 Bin TL ye Ağustos 2012 teslim

20 Mart 2012 Salı

Terrace Mix'te 60 ay sıfır faiz 1+1 daire 134 bin TL ye

Terrace Mix'te 60 ay sıfır faiz 1+1 daire 134 bin TL yeTerrace Mix'te 60 ay sıfır faiz 1+1 daire 134 bin TL ye
Esenyurt’ ta İnanlar İnşaatın hayata geçirdiği Terrace Mix projesinde 1.125 konut ile 22 adet ticari ünite bulunan Esenyurt Terrace Mix projesinde 60 ay sıfır faizli vade yapılan Terrace Mix ‘te konut fiyatı 134 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Terrace Mix projesi 2013 Ekim ayında teslim edilecek. Terrace Mix projesinde ev büyüklükleri ise 47 metrekare-206 metrekare arasında seçenek sunan. Terrace Mix projesinde ev fiyatları ise 1+1evler 134 bin TL ile 270 bin TL arasında, 2+1 konut 178 bin TL ile 370 bin TL arasında, 3+1 daireler 315 bin TL ile 520 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Terrace Mix İletişim 0212 690 09 10
www.terracemix.com

Terrace Mix'te 60 ay sıfır faiz 1+1 daire 134 bin TL ye

18 Mart 2012 Pazar

Kurtköy Tepe Park Villa’da 3 Farklı villa seçeneği 920 bin TL ye Villa

Kurtköy Tepe Park Villa’da 3 Farklı villa seçeneği 920 bin TL ye VillaKurtköy Tepe Park Villa’da 920 bin TL ye Villa Yuvataş İnşaat tan
Yuvataş İnşaat’ın Kurtköy’de yapımını tamamladığı Tepe Park Villalarında Farklı villa seçeneği sunuyor. Tepe Park Villalarında, Safir – Ametist – Ametist adı verilen villalarda fiyatlar ise 920 bin lira ile milyon 260 bin liraya satılan Tepe park Villaları projesinde yüzde 50 peşin 12 ay sıfır faz uygulaması yapılıyor.

Tepe Park Villaları iletişim
0216 677 11 70 www.tepepark.com

Kurtköy Tepe Park Villa’da 3 Farklı villa seçeneği 920 bin TL ye Villa

16 Mart 2012 Cuma

Bosphorus City 'de 1+1 Daire 270 Bin 61 Lira SİNPAŞ GYO’dan

Bosphorus City 'de 1+1 Daire 270 Bin 61 Lira SİNPAŞ GYO’danBosphorus City 'de 1+1 Daire 270 Bin 61 Lira SİNPAŞ GYO’dan
İstanbul Avrupa Yakası Hızla Gelişen Halkalı'da Sinpaş GYO İmzası ile hayata geçirilen Bosphorus City'de 270 bin 61 TL den başlayan fiyatlarla.


Sinpaş Yapının Halkalı projesi Bosphorus City 246 bin metrekare arsa içinde hayata geçen Bosphorus City’de 700 metre uzunluğunda, adet boğaz köprüsü bulunan Bosphorus City'de toplam bin 793 adet özel konut’tan oluşan Bosphorus City'de Yalı, Göl Kule, Yeditepe Kuleleri, Erguvan Evleri, Saraybahçe Evleri ve Yalı Apartman ‘dan. Farklı Konsept seçeneklerinde daire büyüklükleri 70 metrekare ile 645 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daire seçeneği sunan Bosphorus City'de
1+1 daire 270 bin 61 lira, 2+1 evler 359 bin 78 lira, 3+1 daireler 458 bin 85 lira, 4+1 konutlar 886 bin 669 TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.
3 Farklı Ödeme seçeneği sunan Bosphorus City'de Satış ofisini Aramanız yeterli…


Bosphorus City Satış Ofisi 444 440

Bosphorus City 'de 1+1 Daire 270 Bin 61 Lira SİNPAŞ GYO’dan

Güneşli Park Projesi Aralık 2012’de Teslim Gül İnşaat’tan

Güneşli Park Projesi Aralık 2012’de Teslim Gül İnşaat’tanGüneşli Park Projesi Aralık 2012’de Teslim Gül İnşaat’tan
Gül İnşaat projelerinden İstanbul Güneşli 'de hayata geçirdiği Güneşli Park ‘ta Toplam300 adet daire bulunan Güneşli Park ‘ta daire büyüklükleri 70 metrekare ile 300 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuyor. Gül İnşaat’ın Güneşli Park projesinde 227 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 31 Aralık 2012 tarihinde teslim edilecek Güneşli Park'ta açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, alışveriş merkezi, gibi birçok özellikleri bulunuyor.


Güneşli Park İletişim 0 212 515 18 58

Güneşli Park Projesi Aralık 2012’de Teslim Gül İnşaat’tan

15 Mart 2012 Perşembe

Ankara’da Sinpaş Yapı'nın EN BÜYÜK Projesi görücüye çıkıyor.

Ankara’da Sinpaş Yapı'nın EN BÜYÜK Projesi görücüye çıkıyor.Ankara’da Sinpaş Yapı'nın EN BÜYÜK Projesi görücüye çıkıyor.
Sinpaş Yapı Ankara’da 10 Bin Konutluk projeye imza atıyor.
Ankara’nın en büyük konut projesi Güney Park Sinpaş Yapı tarafından milletvekili lojmanlarının karşısında, TRT'nin arkasında Hayata geçiriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile kat karşılığı olarak Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Sinpaş Yapı’ ın Ankara ’ın en büyük konut projesinde fiyatlar önümüzdeki günlerde açıklanacak.


444 19 74
www.sinpas.com.tr

Ankara’da Sinpaş Yapı'nın EN BÜYÜK Projesi görücüye çıkıyor.

TOKİ Ankara – Turkuaz Polsan Evlerinde 10 bin Peşinatla daireler Kapışılıyor.

TOKİ Ankara – Turkuaz Polsan Evlerinde 10 bin Peşinatla daireler Kapışılıyor.TOKİ'den 10 bin peşinatla daire
TOKİ AnkaraTurkuaz Polsan Evlerinde 10 bin Peşinatla daireler Kapışılıyor.

TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1,3+1 ,4+1 daireler için peşin ödemelerde %40'a varan indirim kampanyası başlatan TOKİ Turkuaz Polsan evleri, 94 m2 den 192 m2 ye kadar farklı seçenek sunuyor.

Yapılan kampanyada her gelir grubuna yönelik ödeme şekilleriyle TOKİ Turkuaz Polsan Tanıtım ve Satış Ofislerine gelen ziyaretçiler, sunulan imkanları bütçelerine göre değerlendirebiliyor.

İsteyen %40 peşin indirim kampanyasından yararlanıyor, isteyenler ise 10.000 peşin 980 TL'den başlayan taksitlerle 10 yıl sabit taksit ödeme imkanlarından yararlanabiliyor. Sabit taksitte ara ödeme yok, zam yok! 10 yıl boyunca, TOKİ'nin diğer satışlarda uyguladığı her altı ayda bir memur maaş zammı burada uygulanmıyor.

Özellikle 2+1 daireler yeni ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat olarak değerlendiriliyor.

TOKİ Ankara – Turkuaz Polsan Evlerinde 10 bin Peşinatla daireler Kapışılıyor.

9 Mart 2012 Cuma

Çekmeköy Modakent projesi daireler hemen teslim 2+1 daire 238 bin TL

Çekmeköy Modakent projesi daireler hemen teslim 2+1 daire 238 bin TL Modakent İnşaat'ın İstanbul Çekmeköy' de yapımı tamamlanan Modakent projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Modakent İnşaat’ın Çekmeköy Modakent Evleri projesi, blokta Toplam 227 adet daireden oluşan daire büyüklükleri 72 metrekare ile 227 metrekare arasında. 1+1, 2+1, 3+1, 2+1 bahçe Dubleks, 4+1 bahçe Dubleks Daire seçeneği sunan projede 1+1 dairelerin tamamı satıldı.
Modakent projesinde 2+1 daireler 238 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Modakent Evleri Satış Ofisi
0 216 484 484

Çekmeköy Modakent projesi daireler hemen teslim 2+1 daire 238 bin TL

6 Mart 2012 Salı

MOM Yapı, Glow markasıyla büyüyecek

MOM Yapı, Glow markasıyla büyüyecekMOM Yapı, Glow markasıyla büyüyecek

Avrupa Holding’in gücünü arkasına alan MOM Yapı, hedeflerini ve yeniliklerini açıkladı. MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, ilk projelerinde yakaladıkları kalite ve başarıyı bundan sonra “Glow” ismi altında sürdüreceklerini ifade etti.

Avrupa Holding’in başarılı geçmişinden gelen gücünü ve büyük ölçekli ofis binaları inşasındaki tecrübesini arkasına alan MOM Yapı, yeni markası Glow ile inşaat sektöründe büyüyecek. İnşaat sektörünün gün geçtikçe büyüdüğünün ve standartların yükseldiğini söyleyen MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, sektörün gelişmeye devam edeceğini öngördüklerini, buna bağlı olarak hedeflerini de büyüttüklerini ifade etti. Balcı, kentsel dönüşümün ve yabancılara konut satışının da gündeme geldiğinde sektörün hareket kazanacağını belirtti. “NEV İstanbul da Glow’un gücünden faydalanacak” Murat Balcı,sektörün gelişimiyle birlikte MOM Yapı’nın da yenilendiğini ve bundan sonra Glow markası altında çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi: “İlk projemizdeki başarı ile kaliteyi aynı şekilde ‘Glow’ ismi altında bundan sonraki tüm projelerimize de taşıyacağız. Bu ismi, eski ve yeni tüm projelerimize yansıtıyoruz. Glow gücümüzü yansıttığımız bir marka olacak. Bu nedenle ilk projemiz Nev İstanbul’un da bu ismi taşımasını istedik ve ilk projemizin adını da Glow olarak değiştirdik. MOM Yapı olarak hayata geçirdiğimiz tüm projeler, kalitemizin bir sembolü olarak bu ismi taşıyacak. Glow her zaman, inşaat sektöründe kalitenin altına attığımız imzamız olacak.”

Avrupa Holding olarak sigorta sektöründen ayrıldıktan sonra rotalarını farklı yönlere çevirdiklerini söyleyen Murat Balcı, ilk projeleri Glow 3’ün Çekmeköy’de en yüksek kalite standartlarında inşa edildiğini de sözlerine ekledi. Glow 3’ün yüzde 65’inin tamamlanmasının ardından 15 Ekim 2011’de satışa sunulduğunu belirten Balcı, 239 dairelik projenin Haziran 2012’de teslim edileceğini ifade etti.

Balcı sözlerine, “ilk günden itibaren belirlediğimiz yüksek kalite anlayışını proje kapsamındaki her unsura yansıttık. Bu ilk proje bizim için inşaat sektöründe başarılı bir başlangıç olması açısından büyük önem taşımaktaydı. Bugün geldiğimiz noktada, projemizden konut sahibi olanların da ifade ettiği görüşlerin yansıttığı üzere, belirlediğimiz kalite hedeflerinin çok ötesine geçtiğimizi görüyoruz. Markalı konut üretiminde ne denli ciddi, müşteri odaklı ve güvenilir olduğumuzu kanıtladık. İlk projemizin elde ettiği başarıyı bundan sonra hayata geçireceğimiz tüm projelere taşımak, kalite standartlarımızı aynen yansıtmak düşüncesindeyiz. İlk projemizdeki başarımızı görerek, bu alandaki hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza hız verdik. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Türkiye’nin en önemli inşaat firmaları arasında yer alacak ve hem sektöre hem de ülke ekonomisine değer yaratacağız. Bu çalışmalardan biri olarak 2012 yılı içinde İstanbul, Anadolu Yakası’nda yeni projemize başlayacağız.” şeklinde devam etti. MOM Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Balcı, 2012 yılı içinde başlayacakları projenin yaklaşık 160 konutluk olacağını ve İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde hayata geçeceğini söyledi. Balcı, maliyetinin 50 milyon TL’yi bulması beklenen projenin de “Glow” markasıyla satışa sunulacağına dikkat çekti.



Kentsel dönüşüme özel ekip

Kentsel dönüşüm projelerine destek vermek amacıyla özel bir ekip oluşturulduğunu söyleyen Balcı, “kendimize ait 1,5 milyon metrekare arazimiz var ancak biz kat karşılığı projeleri de değerlendirmeye alacağız. Oluşturduğumuz yeni ekip daha önce benzer çalışmalarda bulunmuş, profesyonel kişilerden oluşuyor. MOM Yapı olarak kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz ve bu alanda da gücümüzü hissettirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




MOM Yapı hakkında:

Bir Avrupa Holding kuruluşu olan MOM Yapı, gayrimenkul geliştirme ve inşaat şirketi olarak faaliyetlerine 2008 yılında başlamıştır. Avrupa Holding’in uzun yıllara dayanan başarılı geçmişinden gelen gücünü ve büyük ölçekli ofis binaları inşasındaki tecrübesini arkasına alan MOM Yapı, yenilikçi yaklaşımı ve dinamik anlayışıyla sektörüne yeni bir soluk getirmiştir. İlk konut projesi olan ‘Glow 3’ün yapımına 2010 yılının ilk çeyreğinde başlayan MOM Yapı, 239 daireden oluşan projeyi 2012 yılının Haziran ayında tamamlamayı hedeflemektedir. Çekmeköy Bölgesi’nde kolay ulaşılabilen bir konumda bulunan Glow 3, sakinlerine kaliteli ve güvenli bir yaşamın tüm olanaklarının bir arada bulunduğu bir yaşam alanı sunmaya hazırlanmaktadır. Glow 3’ün marka dekorasyonlu, buzdolabı hariç tüm mutfak eşyaları ile birlikte teslim edilecek dairelerinde yaşayacakların yapmaları gereken tek şey hareketli mobilyalarını taşımak olacak. Glow 3’te yer alan dairelerin satışına projenin başlangıç aşamasında değil, tamamlanmasına kısa bir süre kala başlanacak olması, MOM Yapı’nın finansal gücünün önemli bir kanıtı olarak gösterilmektedir.

MOM Yapı, Glow markasıyla büyüyecek

BODRUM Secret Garden' de 75 Bin TL ye Casmark Homes 'tan

BODRUM Secret Garden' de 75 Bin TL ye Casmark Homes 'tanBodrum bölgesinde Casmark Homes firması tarafından inşaa edilen



Secret Garden projesinde toplam 42 daire bulunmaktadır.
Doğayla iç içe zeytin ağaçlarının eteğine konumlandırılmış olan projede sakinliği ve huzuru bulacaksınız.
Büyük şehirlerin yorucu temposundan uzak,doğanın,yeşilin,havuzun ve güneşin tadını çıkaracaksınız.Bodrum Secret Garden projesinde hayatınızın adeta yavaşladığını hissedeceksiniz.



Secret Garden projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri ve 75.000 TL'den başlayan fiyatlarla siz sahiplerini bekliyor.
1+1 daireler 42 m2 2+1 daireler ise 82 m2 büyüklüğündedir.Bütün evler havuz ve doğa manzaralıdır.
Projenin yapımı tamamlanmış oturuma hazır ve iskanı alınmıştır.
Secret Garden bulunduğu konum olarakta büyük avantajlar sunuyor Bodrum Havaalanına olan yakınlığı ve bölgeye yapılan yatırımlarla değerine değer katmaya devam ediyor. Eğer sizde cazip fiyatlara Bodrum'da ev sahibi olmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.



Detaylı bilgi için;

Casmark Homes
www.casmarkhomes.com
info@casmarknet.com
net@casmarknet.com

Address:Milas-Bodrum Karayolu 20km
Milas-Mugla/TURKEY

Tel: +90 252 559 00 01
Fax:+90 252 559 00 02

BODRUM Secret Garden' de 75 Bin TL ye Casmark Homes 'tan